Marina Almășan: Ce-a făcut numitul Buhnici? (2022)

21 iulie 2022(C.T.)Actualitate, Lifestyle29

Marina Almășan: Ce-a făcut numitul Buhnici? (1)

Jurnalista Marina Almășan a sărit în apărarea lui George Buhnici, care a declarat că la mare mergem să vedem țîțe și buci, nu celulită și vergeturi, și s-a lăudat că soția lui arată ca o minoră.

Azi mi-am vârât nasul în presa zilei și m-am dumirit ce infracțiune făcuse omul : și-a spus părerea. Sinceră, nefardată, împachetată în riscul major – asumat sau chiar voit – de a-și atrage asupra lui “oprobiul public”. Dar cum și “publicitatea negativă” tot publicitate este,colegul meu de breaslă a măsurat ( cântărit! – în cazul nostruMarina Almășan: Ce-a făcut numitul Buhnici? (2))de 7 ori și a taiat o dată. În carne vie! De fapt, în “cărnurile” expuse pe taraba verii și aparținandu-le femeilor necomplexate. Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului ( cândva) frumos , care, neținand cont de “ imperfecțiunile” majore ale trupului, se expun, în chiloței tanga, în fața unor plaje întregi,în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reținere.

Cu riscul de a deveni oarecum “avocatul diavolului”, am să mă rățoiesc puțin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca mușcați de posterior. În primul rând, libertatea de expresie este la fel de valabilă ca și libertatea de a-ți expune epiderma la soare, indiferent de indicația acului de la cântar. Iar dacă ai blog, se presupune că de-asta l-ai facut : ca să-ți exprimi parerile personale. In comerț este o vorbă : “Prost nu e cine vinde, ci cine cumpără”. Cine ne pune să citim ceea ce nu ne place? Suntem cumva mazochiști? Iar dacă nu ne place, e ca la televizor : doar că nu schimbi canalul , ci schimbi…blogul!

În al doilea rând, vă mărturisesc că, deși nu par, am fost dintotdeauna un munte de pudoare, chiar dacă împachetat în haina unui om de televiziune aparent tupeist. Prin urmare, convinsă fiind mereu că trupul meu adună destule hibe ( deși acum, dacă mă uit la fotografiile Trecutului, aș da oricât să fac schimb cu siluetamea de-atunci!), m-am “expus” mereu cu zgârcenie în public, crezand ( la fel ca și Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită, arătate ostentativ. Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Explicația mea oficială era că “atunci soarele e maipuțin nociv”. În realitate, uram să fiemultă lume în jur, ca să nu devin “obiect de studiu” ( mai cu seamă după ce am devenit persoană publică). Mai mult decât atât, fiecare “mers la mare” era precedat de câte-o cură de slăbire draconică, asociată unui program intensiv de gimnastică “home made”. Pe atunci nu se inventaseră încă “sălile”, dar cine mă împiedica să alerg , prin Parcul Floreasca, înfășurată în celofan pe sub treningul cât mai gros, astfel încât la întoarcerea acasă să constat de fiecare dată, cu satisfacție, că trupul meu a eliberat o căldare de apă?

…Deși nu sunt bărbat, ba chiar mă laud că aș fi o feministă înrăită, mă mai surprind și eu, deseori, privind la câte-o supraponderală al cărei număr de kilograme este invers proporțional cu cel al complexelor, cum își unduiește dramatic depozitele de grăsime din șoldurile care îi deformează colanții. Atenție! COLANȚII! Sau la câte un minijup ( Atenție, MINIJUP!) din care explodează doi caltaboși consistenți, cocoțați pe tocuri de 10 centimetri, aparținand toate unei dudui parfumate,care nici măcar nu se sinchisește de crucile pe care și le fac cei din jur.

Da, și eu sunt de părere că persoanele complexate sunt niște suflete chinuite, dar nu trebuie nici confundată lipsa de complexe cu lipsa de bun simț si cu cea a măsurii.

Repet, nu-l cunosc pe George Buhnici ( acum știu că e bărbatul căsătorit cu o nevastă ce pare minoră – ei și ce-i rău în asta?!?) , dar toată vânzoleala asta mediatică ridicolă, generată de fumigena de vacanță slobozită de jurnalist pe blogul său, nu dovedește decât faptul că, deși nu ne dăm seama, canicula neafectează profund, că e bine să nu mai stăm la soare fără șăpcuță și, poate mai mult decat orice, că , iată, lumea s-a plictisit de eternele “subiecte ale zilei” și e gata să transforme, cu poftă, orice țânțar în armăsar, în loc să-i dea un “fâs”, cu Autan, a scris Almșan pentru femeide10.ro.

 • George Buhnici
 • Marina Almășan

(C.T.)1187 Articole

(Video) DONALD TRUMP AND ROBERT KIYOSAKI: FINANCIAL EDUCATION- FUNDAMENTALS RULES FOR INVESTORS

Author

Lifestyle

Pactul semnat de Papa Francisc

24 septembrie 2022(A.C.)Lifestyle4

Suveranul Pontif a lansat apoi un apel către tineri pentru a transforma „o economie care ucide într-o economie a vieții” […]

(VIDEO) Protestele din Iran: 35 de morți

24 septembrie 2022(G.Z.)Actualitate, Lifestyle15

Teheranul a fost vineri seara scena unor noi demonstraţii după o săptămână de proteste declanşate de moartea tinerei Mahsa Amini. […]

(VIDEO) Bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

24 septembrie 2022M.V.Actualitate, Lifestyle29

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19,36, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47… […]

(Video) I Didn't Mean To Make Her Cry! [NYC Interview Gone Wrong!] [2019]

29 de Comentarii

 1. Baga si năroada asta capul in poza,alta băbăciune eternă la TVR,pe langa dovleacul Buhnici,cum se mai apara javrele..

 2. Rețin din pledoaria doamnei că în tinerețe era extrem de pudica la plaja, deși bârfitorii dânsei spuneau că, in paturi, își arata hibele dezinvolta.

 3. Ați vazut toți parașutele cu șnurul în cur dar ați tăcut!!..acuma un bou o zice pe șleau săriți cu toți pe el…!!..dar la antenele lui voiculescu nu vedeți în fiecare zi țâțe și buci?..

 4. Kitsch! Ce i-ar mai place să se cremălească într-un clip d-alu’ ăsta, cu factor +50, la Corbu, la cenaclu, sâmbătă. Intr-o mână glicerina în cealaltă Ceasul iubirii.. plictisitor la ceas de Autan cu lună plină.

 5. a amagit fraieri cu photovoltaice
  si masini electrice.

 6. Io am văzut doar hibele de … caracter ale doamnei !

  (Video) My thoughts on Robert Kiyosaki

 7. asta si altele a ea au omorit Televiziunea Romana.
  Mărgelatu spune:
  21 IULIE 2022 LA 10:49
  Baga si năroada asta capul in poza,alta băbăciune eternă la TVR 🙂

  mai are dreotate si Tica cu Gradea si cu tot clanul nefrecventabil de la bugetofaga tvr
  singurul lux este ca putem alege sa nu-i vedem !

 8. Si acuma cum ar trebui sa procedeze societatea, in ansamblul ei?
  Ar fi oare necesar un eventual aviz prealabil, chiar si consultativ, din partea marelui recenzor G.B., pentru fiecare doamna/domnisoara care doreste sa patrunda pe una dintre plajele patriei?
  In alta ordine de idei, oare logica d-nei Almasan, referitoare la cititorii blogului numitului G.B., cea potrivit cu care: “Prost nu e cine vinde, ci cine cumpără”, nu ar trebui sa i se aplice chiar si distinsului parerist, G.B., insusi, pe principiul: C…ie, daca nu-ti plac vergeturile, nu te mai uita, ca doar nu esti „mazochist”?!

 9. @ complexate si …necomplexate probabil ca in acele paturi unde era necomplexata aprindea si vreun reflrctor pe linga becurile din lustra( candelabru).Nu-s misogin ,dar pe asta de „10”as trimite-o acolo de unde a iesit.

 10. Vaccinistul Buhnici este primul roman care si-a implantat in direct cu toate televiziunile de fata un cip sub piele,cautati pe net,numai pentru asta nu ma intereseaza c-a cazut in haznaua stangista la care a pus umarul si el!

 11. nu-i nimic rau in viata lui privata si gusturile lui cocoana (o tin minte pe tanti asta de cand facea emisiunile ale rautacioase, pe la tv – n-am simtit asa o rautate „pur” femeiasca ca aia, in viata mea – femeia ura tot ce misca si avea un bazdac fara margini pe FETELE FRUMOASE HA!). problema este ca ii judeca pe altii public. daca tacea filozof ramanea – cel putin pentru admiratorii hashtag pe care i-a castigat de-a lungul anilor, iar acum se pare ca dau bir cu fugitii. sa ne vedem de ale noastre. sincer, nu cred ca afirmatiile lui tampitzele trebuiau atat de „prompt” „pedepsite exemplar” in stil chinezesc – sa-i taiem cahkavalu’ – de securimea sorosh, care doreste sa faca din el un exemplu #me too in #noua segregare a romanilor si pana la urma sa ne „zionificam pe creieri” de tot. vad o #ideologie ridicandu-se din asta. sa fie la voi acolo. HAI LIBERTATE!

 12. Tzoapa ramane tzoapa pe orice canal de comunicare : un nimic care se „rațoieste”.
  Actuala dare in stamba plutea in aer , deoarece trecuse mai bine de o luna de la
  ultimul geampara pe mormantul folkistului. Asa ca muntele de pudoare (sigur nu se scrie cu „t”?)
  si a mai „varat nasul” odata

 13. in sfîrşit una cu capul pe umeri. Are dreptate ăla, o mulţime de grăsani şi grăsane care şi etalează şuncile cu nesimţire. Puneţi bă mîna pe sport, că o să crăpaţi devreme. Gîndiţi vă la bieţii băieţii ăia de la pompele funebre că vor trebui să vă care sutele de kile plus „cutia”…ăia cu ce au păcătuit???

 14. absolut grotescă reacţia ipocrită a BCR, care se disociază..etc etc..sexism..tîmpenii…v a prostit corectitudinea politică băi aiuriţilor..realitatea e alta! Nu mi interzice nimeni să i spun unui urît că e urît.

 15. Libertatea de exprimare nu exista in Romania, de la bun inceput totul a pornit de la o premisa gresita.
  @Bogdan
  La cum sunt femeile romance ar fi o idee buna sa fie tinute ca in statele islamice.

 16. @ gigione ai „dinti „? Nu-i mai musca de coor pe cei cu „sunci” ca nu-ti golesc blidul tau nici pe al „fameliei „tale .Si nu-i plinge pe aia de la pompe funebre. Le place jobul. Si daca asta-i cu capul pe umeri , probabil ca al tau e intre picioare…..

 17. In viata trebuie sa ne acceptam asa cum suntem si sa corectam ce se mai poate. Ceilalti sunt ipocriti care nu inteleg sa ii accepti pe ceilaltiasa cum traiesc. Nimeni nu sd ridica contra alimentatiei pline de hormoni si chimicale, de prea mult zahar. In scoli nu se fsc lectii de nutritie si alimentatie sanatoase. Am vazu copii mici de 1-2 ani carora le dau parintii Fanta, patiserie ieftina si alte prostii. Cum vor arata la 19-20 de ani?!!

 18. cucoana a mizat pe ”celulita” doamnei Cornu si asa a reusit „sponsorizare”, divort si peste timp poale in cap la capataiul fostului care era al III lea daca sot…o…ca si individul care merge la mare sa vada ”frumusetea” pe gratis…nu ca in revistele pt adulti…cam despre vulgaritate, dezmat se tot discuta…in Biblie se numeste prea…vie

 19. „Vaccinistul” Buhnici a primit ordin sa se autodetoneze innpunlic, feministe rele sa sara la gatul lui Buhnici si alea bine sa-l sustinq pe Buhnici ca nu e nimic, si-a dat si el cu parerea.
  Mult zgomot sa ascunda altceva.

 20. @Valah: Pai ma gandesc ca tu poti incepe deja chiar cu mama, nevasta si fata ta, nu te opreste nimeni!

 21. SI REPET, NU-I MAI JUDECATI PE ALTII. UITATI-VA INTAI LA VOI. DACA VA VEDETI „PERFECTI” INSEAMNA CA AVETI O PROBLEMA DE „FOND”. NU exista perfectiune. unde este frumusete este uraciune pe masura. unii reusesc sa o ascunda o perioada. unde este inteligenta si prostia este egala. cei mai multi inteligenti sunt neadaptati sociali. multi inculti, prosti si needucati au sclipiri de inteligenta etc. traim in lumea celui cu bile albe si negre. demonul acestei iluzii vrea „echilibru”: raul si binele in egala masura. dupa ploaie iese soarele si invers. cam asta este. dupa mine potopul.

 22. Ar trebui și sectoare de plaja rezervate pentru supraponderali.
  Pentru a scăpa corespunzător de șunci, celulita, vergeturi, trebuie mai multe, nu numai sala de forță. Poate tratament igieno-dietetic, poate tratament medicamentos, depinde de caz.

 23. Acum treizeci de ani, cînd vedeai vre-o celuloasă pe plajă, dacă era autohtonă avea mai mult de 30 ani şi sigur era o conţopistă sau muieri de prin strainezia.
  În zilele de sictir a l’u Buhnici, opt din zece români merg la plajă cu celulită după ei.
  Superbul apare când ea, mămică de 32 ani are în dotare pe fraierul de serviciu dar şi cei doi copii de 9 şi 11 ani, ambii copii îmbîcsiţi de celulită.
  Este foarte posibil ca tîrtiţoasa să fie în anturaj şi cu alte 20 – 30 de corporatiste, toate strălucind de intelijenţă şi flancate de acelaşi tip de ciuri-buri şi plozi ce explodează’n celulită.
  Acum, că ele arată precum scroafa travertită-n pokemon, nu ar trebui să deranjeze pe nimeni. Dar să vezi că şi copii ei dar şi papleacă ăla cu care a făcut plozii arată precum caltaboşul şi parizerul îndesat cu osînză, oricît de tolerant ai fi nu poţi să nu gîndeşti că închipuita’n frumuseţe nu-i decît o gloabă infantilă ce-şi intoxică zilnic copii din moment ce aceştia sunt intoxicaţi în celulită.

 24. Întrebarea divei „marinate” ar fi trebuit să fie :
  CE-A FACUT NUMITUL BUHNICI PENTRU … SOCIETATE / TARA / OMENIRE SPRE A DEVENI … INFLUENCER NATIONAL ?
  sau
  CE DREAKU’ CALITATI / MERITE A AVUT BUHNICI SA DEVINA PARTENER / COLABORATOR AL UNEI BANCI , ASTFEL INCAT SA MANANCE SI GURA LUI CEVA DIN „COTIZATIILE” TARII SI ROMANILOR LA NENUMITA ?

 25. Ai dreptate. Mai gravă e obezitatea copilului. Îi văd la piscine și la mare, conformație ginoida la băieți, mulți cu tzitze, penis minuscul. Ăștia care la 10 -11 ani au 50-60 kg lejer.

 26. am observat, dar daca e o dereglare, ceva de pe la suprarenale sau ereditar am vazut familie de supraponderali, poate se mananca untura, ”clisa” etc. nu toti au avut o mama care sa gateasca numai cu ulei si porcul numai de Craciun, iar peste an sunca sa fie o delicatese…mai cunosc persoane lactovegetariene care au un plus serios ceva de genul ”te uiti la mama ca sa stii cum va fi peste ani fata”…daca plusul e datorat lipsei de afectiune, si ii face sa o caute in mancare…oricum ar fi este o trauma pt multi, iar a-i arunca vorbe e ca si cum i-ai spune unuia cu dizabilitati in fata…nu cred ca-i ajuta daca sunt umiliti/e…ar trebui sa existe o mai buna comunicare in societate intre medic si pacient…sa invete sa dea gust bun fara smantana, untura poate e mai greu, dar e mai sanatos…

 27. pai buh” al tau, PERFECTUL CU SOATA „MINORA”, are nevoie de tzitziera…ce ne facem eh?? :)))

 28. -DEMOCRATIC ESTE:TE DUCI LA MARE ,VEZI GRASE,SLABE,FRUMOASE,STRÂMBĂȚELE,TINERE,MAI PUȚIN TINERE,BA ȘI BĂTRÂNELE, PE TOATE LE VEZI ,DAR..,DAAAR APOI TE UIȚI NUMAI LA CE-ȚI PLACE,TACI,NU SPUI NIMĂNUI,TE FEREȘTI DE NEVASTĂ, CARE ..NO.NO! ȘI-ȚI VEZI DE VACANȚĂ, DACĂ VREI PACE ȘI LINIȘTE-DEMOCRATIC ȘI CREȘTINESC LE APRECIEZI PE TOATE- ȘI TACI ȘI NU SCRII ! TOATE SUNT FĂPTURI ALE LUI DUMNEZEU,NU SUNT RĂZBOINICE,SE BUCURĂ DE SOARE–nu cred că una mai grasă ți-a obturat SOARELE! Iar cui nu-i place ce ai scris -să nu citească ,!!1 CÂTE FETE SUNT PE LUME/ȘI MAI GRASE ȘI MAI SLABE/ TOATE PESTE-UN SFERT DE SECOL /VOR FI VAI APROAPE BABE!!!DAR BĂRBAȚII,VOINICOȘII /CUM VOR FI,ȘI EI CA MOȘII /STRÂMBI,CURGÂND DE PE EI PIEI/ORI MAI GRAȘI PRECUM PURCEII (SIMT CĂ AM JIGNIT PURCEII )

 29. Nu esti feminista, esti doar ilegal de Editat!
  Inca una din categoria:
  Daca esti prost de mic, cand esti mare doar te joci!
  Ca si cel pe care il apara!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.

Top Articles

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated: 10/04/2022

Views: 6492

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.